Visual 1

Danielshof 23 te Heythuysen (appartement)

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Daniëlshof 23, 6093 DR  Heythuysen

Bouwjaar
1982

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 85  m˛

Vraagprijs
€ 125.000,= kosten koper

Servicekosten
€ 86,= per maand, (prijspeil januari 2014)

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Eerste etage

Vanuit de portiekruimte heeft men toegang tot de entree en garderobe van het appartement. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en voorziet in mooi afgewerkte wanden met natureltinten in krijtverven. De open keuken in ecrutint is modern afgewerkt met metrotegeltjes en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een 5-vijfpits gasfornuis met afzuigkap, een combi oven / magnetron, koelkast en 3 laden vriezer. Grenzend aan de woonkamer kunt u genieten van een heerlijk balkon op het zuiden. Voor de warme zomerdagen beschikt het appartement bovendien over airconditioning. Tussenportaal met toiletruimte voorzien van closet en fontein. De knusse kinderkamer is voorzien van lichte laminaatvloer, fleurig behang en een nieuw Velux raam.

Tweede etage
Op deze etage is de ouderslaapkamer gelegen.  De vloer is afgewerkt met een mooie laminaatvloer. De wanden zitten strak in de verf en de ramen zijn recent vernieuwd. Luxe badkamer (2013) voorzien van ruime inloopdouche en wastafelmeubel. In de praktische bergruimte treft u wasmachine- en  droger aansluitingen. 


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen en  aardlekschakelaars.

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel, bouwjaar omstreeks 2003.

Kozijnen
Geheel  voorzien van hardhouten kozijnen, met dubbele thermische beglazing. Alle Raampartijen mu.v. het balkonraam zijn  recent vernieuwd.

Wandafwerking
De wanden zijn glad afgewerkt en geschilderd. De kinderkamer is voorzien van behang.

Vloerafwerking
Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Parkeergelegenheid
Op het omliggende terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Berging
De (fietsen)berging is inpandig gelegen op de begane grond.


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure