Visual 1

Aanbod bedrijven


Winkelruimte De Tamboer 1 Heythuysen € 1.200,00 Per maand


TE HUUR: 
Op een A locatie te Heythuysen met ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving bieden wij u deze fraaie winkelruimte te huur aan. De winkelruimte is mooi afgewerkt met vloerbedekking, wandafwerking, gestukadoorde plafonds met opbouwverlichting. De ruimte is jarenlang succesvol in gebruik geweest als modezaak. Naast  de winkelruimte zijn er paskamers, een  bergruimte, een keukentje en een toilet aanwezig. Een deel van de inventaris is eventueel ter overname.  Heythuysen is de centrumkern van de gemeente Leudal met een verzorgingsgebied van circa 37.000 inwoners en een gevarieerd aanbod aan winkels en dienstverleners. De straten in de dorpskern zijn opnieuw ingericht en voorzien van fraai straatmeubilair. In de Dorpstraat tref je een mix van lokale ondernemers, gecombineerd met supermarkten en landelijke ketens. Denk aan een Albert Heijn, LIDL en Aldi als supermarkten, maar ook aan HEMA, Pearl, Action, Kruidvat, Primera en EP Tummers. Verder kent de dorpskern diverse gezellige horecagelegenheden, dus kortom een hele levendige en aantrekkelijke kern met veel winkelend publiek!

 

Download brochure   Meer informatie

Stationstraat 15 te Baexem (HORECARUIMTE) € 1.000,00 per maand

VERHUURD: Beeldbepalend horecapand aan de Stationstraat te Baexem. Dit pand is voorheen jarenlang het bekendste café in Baexem geweest. Nu zal het verbouwd worden tot een voor meerdere doeleinden geschikte horeca-gelegenheid met ruim terras en bovenwoning. De nieuwe huurder heeft nu bij uitstek de kans om geheel naar eigen inzicht en creativiteit invulling te geven aan deze nieuw op te starten zaak. Wie grijpt deze kans en gaat de uitdaging aan?
Download brochure   Meer informatie

Neerstraat 22 Roermond Winkel- / Woonpand € 550.000,00 Ook huur van de winkel mogelijk.

VERKOCHT: Enerverend werken en wonen in het kloppend hart van het bruisende en gezellige stadscentrum van Roermond. Enkele passen van de markt ligt op absolute a-1 locatie dit rijksmonumentale winkel- / woonpand bestaande uit 112 m2 winkelruimte  (exclusief kantoor / magazijn van circa 53 m2) en maar liefst 340 m2 woonoppervlakte verdeeld over de eerste, tweede en derde etage. Dit prachtige pand is gebouwd in 1887 en was eertijds eigendom van apotheker F.A. De Haan. De bladgouden letters in de voorgevel en de stenen hertenkop met gewei herinneren nog aan deze fameuze periode. Dit markante en beeldbepalende pand wordt gekenmerkt door hoogwaardige esthetische kwaliteiten van het ontwerp en ornamentiek. Het object is uitstekend aan te kopen als beleggingsobject maar ook als eigenaar / gebruiker zult u in het bijzonder genieten van de historische zeldzaamheid van het ontwerp en de fraaie
architectonische waarde.

Download brochure   Meer informatie

Kerkstraat 294 - 296 Brunssum € 199.000,00 K.K.

VERKOCHT WOON- WINKELPAND: In het centrum van Brunssum, op een absolute A-1 locatie aan de winkelpromenade bieden wij dit voormalige bankgebouw met bovenwoning te koop aan. Het pand is gelegen op een perceel ter grootte van 263 m2 en heeft een totale inhoud van 1.150 m3.  Het is uitermate geschikt voor kantoordoeleinden, diverse praktijkuitoefeningen alsmede voor commerciële en maatschappelijke dienstverlening. De 88 m2 oppervlakte op de begane grond bestaat uit drie kantoorruimten, een royale ontvangsthal, toilet en kitchenette. Verder is er een kelder van 22 m2 aanwezig. De royale bovenwoning is eenvoudig ingericht en nu nog in verhuurde staat. In Brunssum vinden tal van nieuwe ontwikkelingen plaats en dit architectonisch waardevolle en beeldbepalende pand verdient nieuwe impulsen die in deze inspirerende omgeving volledig tot zijn recht kunnen komen.
Download brochure   Meer informatie

De Gaard 3 te Heythuysen. WOONRUIMTE - KANTOOR OF PRAKTIJKRUIMTE € 148.500,00 k.k.


VERKOCHT:
In het centrum van Heythuysen,  rustig gelegen en toch met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik,  bieden wij dit comfortabele gelijkvloers appartement te koop aan.  De woning is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex “Stationsstaete” en is ruim 30% groter dan de bovenliggende appartementen.  De woning is in 2007 gebouwd, heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau en  is architectonisch vormgegeven met veel glas waarmee een sfeer van licht en ruimte ontstaat. Door de drempelloze doorgangen met extra brede deuren leent de woning zich in het bijzonder voor de senior maar ook de starter zal zich hier prima thuis voelen. Daarnaast is het pand ook prima als kantoorruimte in gebruik te nemen. Bestemmingsplantechnisch zit er namelijk een brede bestemming op dit object.

Download brochure   Meer informatie