Visual 1

Verkoop

Je wilt je woning verkopen in Leudal, Roermond en Weert of omgeving. En dat uiteraard het liefst tegen het beste bod en binnen zo kort mogelijke tijd. Hoe pak je dat slim aan? Waar moet je op letten en niet onbelangrijk: wat wordt de vraagprijs? Met doelgericht maatwerk begeleidt en ondersteunt Ingrid Ververs jou bij de verkoop van je huis.

 

Kies jouw traject

Heb je al een koper? Profiteer dan van ons verkorte verkooptraject, waarmee we voor jou de onderhandelingen, koopovereenkomst en juridische afwikkeling verzorgen. Ga je een woning verkopen in Leudal en omgeving en denk je dat je goud in handen hebt? Met ons uitgebreide zoekersbestand zorgen wij voor een succesvolle bemiddeling.

 

Fullservice, tot bij de notaris

Uiteraard is Ingrid Ververs er ook voor een fullservice begeleiding. We nemen je het hele verkooptraject uit handen, ongeacht het aantal bezichtigingen. Denk daarbij onder meer aan professionele fotografie, 360 graden foto’s, een film van de woning en de opmaak en druk van een fullcolour brochure. Aan promotie en presentatie van jouw woning op Funda en diverse andere bekende woning aanbod websites. Aan prijsonderhandelingen, nabellen van kijkers en de afwikkeling van benodigde documenten.

 

Gratis WaardebepalingPlus

Schakel Ingrid Ververs in als jouw verkoopmakelaar en ervaar de impact van onze gratis WaardebepalingPlus. We geven je volop tips en advies voor de styling van jouw huis, benadrukken de belangrijkste aspecten en vertellen geïnteresseerden écht meer over jouw woning. En dat alles vanuit onze bouwkundige kennis. Je zult zien: dat werkt!

 

Jouw huis duurzamer verkopen

Scoort jouw huis niet hoog als het gaat om duurzaamheid ? Verkoop jouw huis direct met een concreet verduurzamingsaanbod. Zo weet uw koper direct wat de mogelijkheden zijn voor een comfortabeler en energiezuiniger huis. Voor hen zijn er namelijk interessante financiële mogelijkheden om deze aanpassingen direct te doen. Zonder dat hun maandlasten stijgen. Je geeft hen een aantrekkelijk en realistisch voorstel voor een duurzame plus op jouw huis, wat jouw kansen op een succesvolle verkoop vergroot.

 

 

Bij Ingrid Ververs zijn wij er met onze fullservice begeleiding voor jou vanaf het eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris. Jouw woning verkopen in Leudal, Roermond en Weert of omgeving? Dat zal ónze zorg zijn.